Motorkontor

Hos Bilsyn Plus Valby har vi både synshal og motorkontor.
På motorkontoret kan du blandt andet købe nummerplader, omregistrere dit køretøj, samt afmelde dine nummerplader.

OMREGISTRERING – HVORNÅR OG HVORDAN?
Omregistrering kan også være relevant hvis køretøjet har været afmeldt i en periode, og der skal nummerplader på igen.
Når dit køretøj skal omregistreres, skal du blot medbringe den originale registreringsattest, samt gyldigt billed ID, eksempelvis kørekort eller pas.

NUMMERPLADESERVICE
Vi er et motorkontor og kan derfor være behjælpelige med ind- og omregistrering af dit køretøj, samt nummerplade køb og skift.

KØB AF NYE NUMMERPLADER
Ved køb af nye nummerplader, skal du huske at medbringe billed ID, den seneste originale registreringsattest, og eventuelt fuldmagt til den person, som skal hente pladerne for dig.
Herudover skal du angive hvilket forsikringsselskab, der skal forsikre bilen med den lovpligtige ansvarsforsikring.

NUMMERPLADE AFMELDING
Du skal afmelde dine nummerplader hvis du ikke længere skal bruge dit køretøj. Når du afmelder, kan du aflevere nummerpladerne hos vores motorkontorer, og dit forsikringsselskab får automatisk besked om at dit køretøj er afmeldt.

Når du afmelder dine nummerplader hos os, skal du huske at medbringe din seneste originale registreringsattest. Det er ikke et krav, men det letter afmeldingen og sikrer mod eventuelle fejl.

I forbindelse med afmeldingen af nummerpladerne, tager vi dem af køretøjer, og de bliver destrueret. Bemærk venligst at vi ikke kan afmelde udenlandske nummerplader.
Det tager ca. 10 minutter at afmelde nummerpladerne.
Har du spørgsmål eller er der noget du er i tvivl om, kan du ringe på 36171800 eller skrive en mail til valby@bilsynplus.dk.